Om os

Vi løfter enhver opgave

HJ Truck Service Aps er en frisk og dynamisk virksomhed, der er meget fleksibel, når det gælder praktiske løsninger – og så giver vi kunderne hurtig og klar besked.

HJ Truck Service Aps yder hurtig hjælp, når kunden har brug for det – og så har vi leje/låne maskiner, der løser kundens akutte behov.

HJ Truck Service Aps er en mindre servicevirksomhed med stor expertise i reprationer og service af gaffeltruck og alle former for løftematerialer. Vi har over 20 års erfaring i reparation og service på alle mærker, så vi er ikke begrænset af at skulle handle med et bestemt mærke.

Vi yder hurtigt hjælp når kunden har brug for det, vi har leje og låne maskiner der hurtigt kan løse kundens akutte behov. Vi har 5 servicebiler kørende på Fyn og øerne, så vores tid fra vi får udkald er meget kort. Vores reservedele er typisk 20 – 30 % billiger end vores konkurrenter.

Alle vores servicemontører er uddannet i udførsel af Lovpligtig Hovedeftersyn, samt løbende efteruddannelse i el, gas og diesel maskiner. HJ Truck Service Aps har udstyret værksted i Odense hvor vi også kører ud fra. Vi har salg af alle former og størrelser af fabriksnye gaffeltruck, stabler og løftevogne.

Brugte truck kan vi altid leverer hurtigt, har vi ikke lige den brugte truck på lager, kan vi straks tage den hjem fra brugt lager i udlandet, hvor der altid står 1100 maskiner til straks levering.

Vi er stærke i vedligeholdelse og reperationer af batterier, det er ikke sikket at det altid er nødvendigt at skifte hele batteriet i en maskinen, i mange tilfælde kan det godt betale sig at udskiftet cellerne i den eksisterende kasse.

Lovpligtig Hovedeftersyn / Service hos dig.

Kontakt os

Adresse

Hans Egedes vej 23, 5210 Odense NV

E-mail

hj@hjtruckservice.dk